Utmärkt service Leasing Snabba leveranser

Köpvillkor

 

Beställning

Beställningar görs i första hand i vår webshop https://nvmaskin.se/ men kan även göras enligt överenskommelse per telefon eller mail, detta gäller endast specialbeställningar utav varor som ej finns i webshoppen. För att kunna lägga beställning krävs att du är 18 år.
Olika varor kan ha olika leveranstider.
Avants redskap har i regel 1-2 veckors leveranstid, och i vissa fall förlängda leveranstider upp emot 3-4 veckor, detta gäller generellt de större och mer avancerade redskapen. Om du är osäker på något, maila eller ring oss alltid innan beställning.

 

Priser

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalning av varor sker för närvarande mot, Faktura (Svea) Kortbetalning (VISA & MasterCard), Swish, Delbetalning, Leasing och Direktbetalning genom Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea, kontant/kortbetalning vid avhämtning. Les mer nedan om de specifika betalmetoderna.

 

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda
avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna
nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av
ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

 

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

 

Reservation

Vi reserverar oss mot slutförsäljning, bild- och textfel. Av trycktekniska skäl kan färger avvika något från verklighetens. Vi förbehåller oss rätten att ersätta vara med likvärdig vara. Beställt gods levereras väsentligen i enlighet med beskrivning på vår hemsida. Skulle en avvikelse resultera i att du inte vill ha varan gäller självklart ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen.

Men om du har några funderingar, var god maila eller ring oss och fråga innan beställning så att missförstånd kan undvikas.

 

Force Majeure

Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i detta avtal om detta beror på ändrad lagstiftning, myndighets åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.

Tillagd i varukorgen